Dezbateri fără efect în CLM Medgidia

Alesii locali din Medgidia s-au reunit in sedinta ordinara a lunii ianuarie care a durat mai bine de trei ore. După o oră de dezbatere, proiectul bugetului local de venituri si cheltuieli al municipiului Medgidia a primit vot negativ.

Din totalul celor nouă proiecte, trei au fost retrase de inițiator, două nu au întrunit cvorumul necesar aprobării și doar patru au fost aprobate. La finalul sedintei fiecare consilier ne-a declarat, din perspectiva lui, cum s-a desfasurat aceasta sedinta si, totodata, a motivat voturile acordate bugetului municipiului Medgidia pentru anul în curs.

Concluzia primei ședințe a Consiliului Local Medgidia: majoritatea consilierilor este dezamagită de modul în care gestionează situația angajații Primăriei și edilul șef.

Chiar daca acest proiect a fost respins, primarul Marian Iordache este optimist si spune ca nu este prima data cand se confrunta cu o astfel de situatie.

Ramane de vazut cat de repede va reusi executivul sa multumeasca alesii locali, pentru ca acestia sa aprobe bugetul Medgidiei. Altfel, activitatea primariei va fi paralizata.

Reporter: Raisa Platon ; Imagine: Valentin Cerbanescu