Dezastrul de la examenul de bacalaureat a atins cote maxime (VIDEO)

Speranţa moare ultima şi deși nu au învățat, liceenii visau că vor promova totuşi examenul de bacalaureat. Iluziile le-au fost spulberate însă miercuri, când s-au confruntat cu cea mai dificilă probă. Dacă înainte să intre în sala de examen afișau un zâmbet larg, la încheierea examenului candidații erau răvășiți.

Nici în această sesiune elevii nu au acordat o importanță prea mare examenului de bacalaureat. Reacțiile la ieșirea din sala de examen nu au întârziat să apară iar pe elevi i-a încercat o avalanșă de emoţii contradictorii, de la nervi la nepăsare. Unii absolvenți au întâmpinat dificultăți la ultima parte, alții spun că au reușit să abordeze toate subiectele. Există însă și excepții… Un candidat era ferm convins că a fost examinat la limba și literatura română, deşi proba a fost la….matematică.

Luați la bani mărunți, absolvenții au dat din colț în colț și au dovedit încă o dată că nu sunt cei mai buni prieteni cu matematica.

Examenul de bacalaureat continuă vineri cu ultima probă scrisă, proba la alegere a profilului şi specializării . Pe 2 septembrie vor fi afişate rezultatele până la ora 16.00, urmând ca în intervalul orar 16.00-20.00 să se depună contestaţiile, iar rezultatele finale vor fi afişate pe 5 septembrie.

Reporter: Camer Negip ; Imagine: Viorel Cotleț