Dezastru în urma furtunii din Constanța

A plouat cât pentru o lună întreagă în această dimineață în Constanța. Codul portocaliu emis de meteorologii a făcut prăpăd în tot orașul care, într-o oră, s-a transformat într-o mică Veneție.

Așa arăta centrul orașului după prima ploaie din această toamnă. S-au strâns nu mai puțin de 35 de litri pe metrul pătrat, iar canalizările nu au putut face față potopului astfel că orașul de la malul mării se putea compara, la primele ore ale dimineții, cu Veneția.

Altă zonă din oraș, aceeași problemă. La fiecare ploaie mai puternică zona Delfinariu devine inaccesibilă traficului. Apa ajunge chiar și la jumătate de metru. (e unul in apa cu apa pana la genunchi)

Pe bulevardul 1 Mai un stâlp de electricitate a fost rupt și culcat la pământ din cauza furtunii, iar în întreg orașul au fost doborâți mai mulți copaci. La nivelul SC RAJA SA s-au luat toate măsurile necesare pentru a se putea interveni cu promptitudine. Astfel, la nivelul municipiului Constanţa, dar şi în restul localităţilor de la nivelul judeţului vizate de ploi torenţiale, au fost pregătite să intervină mai multe echipe de intervenție.

Și echipajele pompierilor au fost la datorie și au intervenit.

Reprezentanții Centrului Meteorologic Regional Dobrogea, anunță precipitații și în zilele următoare.

Reporter: Cerasela Videanu ; Imagine: Adrian Florea