Detalii tulburătoare în cazul medicului acuzat de viol

Continuă ancheta în cazul medicului constănțean acuzat că ar fi violat o pacientă în vârstă de 11 ani. Procurorii fac apel la părintii ai caror copii au trecut prin cabinetul acestuia, să în întrebe dacă au fost supusi vreunui tip de agresiune sexuală. Între timp, s-a reunit și membrii din Colegiul Medicilor pentru a stabili situația acuzatului.

Acuzat că a agresat sexual pacienta de 11 ani, medicul Victor Boţ nu a recunoscut nimic. Între timp însă, anchetatorii adună dovezi în dosar, iar detaliile din rechizitoriu sunt tulburătoare.

“A intrat singură în cabinet. Aici medicul i-a solicitat să-și scoată pantalonul, tricoul și bustiera, după care a ieșit din cabinet pentru a-i permite să se dezbrace. S-a dezbrăcat de haine, a rămas doar în colanți după care s-a asezat pe pat cu fața în jos. Medicul din cabinet a început s-o maseze pe spate, după care a început să-i coboare colanții sub zona genitală […] Persoana vătămată a relatat că medicul a început să o maseze pe sâni, după care a coborât din nou în zona genitală […]”.

sursa : rechizitoriul Parchetului Tribunalului Constanta

În paralel, Colegiul Medicilor din Constanta a demarat o anchetă.

Născut în Arad, în anul 1977, medicul Victor Emanuel Boţ a lucrat o perioadă si la “Gradinita Groazei” din Constanta, unde camerele de supraveghere au surprins pe imagini cateva educatoare care bateau copii neascultatori. In procesul care se deruleaza la Tribunal in aceasta speta, medicul urma sa fie citat ca martor. Intre timp, victima sa, minora de 11 ani a inceput consilierea psihologica.

Victor Emanuel Boţ se află în arest prezentiv. Este acuzat de viol si dacă instanța va hotârî că este vinovat poate primi 12 ani de inchisoare.

Redactor: Paul Alexe