Destinațiile ideale pentru Revelion

Dacă vremea de afară vă duce cu gîndul la vacanța pe plaiuri însorite sau de ce, pe pîrtia de schi, nu trebuie să ratați următoarele imagini. Agențiile de turism s-au pregătit cu oferte care mai de care inclusiv pentru noaptea dintre ani. Cît costă o vacanță exotică sau un sejur de aventură în stațiunile montane aflăm chiar acum.

Cum Sarbatorile de Iarna se apropie cu pași repezi, agențiile de turism au pregătit pachete de vacanță pentru toate buzunarele. Ofertele încep de la câteva sute de euro si ajung pana la 2.000 de euro în cazul unor destinații considerate embleme ale exoticului sau stațiunile montane renumite în toată lumea. Oricum, tarifele pentru Revelion sunt mult mai mari fata de cele de Craciun. Chiar și așa, când vine vorba de distracție constănțenii nu se uită la aspectul financiar.

Dacă pentru unii vacanța ideală este în străinătate, alții preferă să petreacă sărbătorile în mod tradițional. Și unde se țin obiceiurile mai bine, dacă nu la munte, în Bucovina sau Maramures.

Este bine să decidem din timp unde şi când vrem să plecăm, pentru a putea consulta ofertele de la mai multe agenţii de turism. Astfel vom găsi cel mai bun pachet turistic pentru dorinţele şi bugetul nostru. Agenţiile de turism sunt obligate să ofere la cerere informaţii despre circuitul turistic organizat, despre hotel, restaurant şi mijloacele de transport puse la dispoziţia turistului.

Reporter: Camer Nita ; Imagine: George Dima

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.