Destinații pentru toate buzunarele

Destinațiile de vacanta preferate de romani  pentru sezonul estival 2018  raman Turcia, Grecia și Spania, insa staţiunile de pe litoralul Marii Negre sunt la mare căutare si in acest an. Pe litoral sunt aşteptaţi aproape un milion de turisti în acestă vară.

Românii își plănuiesc cu mult timp inainte vacanțele. Mihaela si-a rezervat sejurul cu 6 luni inainte. Ea v-a pleca la sfârșitul verii, alături de familie pe Litoralul insorit al Spaniei.

Numărul celor care preferă o vacanță în străinătate este într-o continuă creștere.  Turcia, Grecia și Spania sunt doar câteva dintre destinațiile preferate de români.

Datorită implementării programului voucherelor de vacanță, România a cunoscut anul acesta o creștere a numărului de turiști.

Noile curse aeriene de pe aeroportul Mihail Kogalniceanu au reușit să atragă către România un număr semnificativ de turiști străini.

Spre deosebire de ultimii ani, durata de relaxare este acum mai scurtă, cei mai mulți dintre turiști optând pentru city-break-uri sau vacanțe de cel mult șapte zile.

Redactor: Alexandra Panait