Destinații de vacanță ideale pentru constănțeni

Dacă vremea mohorâtă de afară duce cu gândul la vacanță pe plaiuri însorite, nu trebuie să ratați următoarele imagini. Agențiile de turism s-au pregătit cu oferte care mai de care tentante,  inclusiv pentru noaptea dintre ani,  cât și pentru anul 2017. Cât costă o vacanță exotică sau un sejur de aventură, aflăm chiar acum.

Cum Sărbătorile de iarna se apropie cu pași repezi, agențiile de turism au pregătit pachete de vacanță pentru toate buzunarele. Ofertele încep de la câteva sute de euro si ajung pana la 2.000 de euro, în cazul unor destinații considerate embleme ale exoticului, renumite în toată lumea. Oricum, tarifele pentru Revelion sunt mult mai mari față de cele de Crăciun. Chiar și așa, când vine vorba de distracție, constănțenii nu se uită la aspectul financiar.

Dacă pentru unii vacanța ideală este în străinătate, alții preferă să petreacă sărbătorile în mod tradițional. Și, unde se țin obiceiurile mai bine, dacă la noi în țară.

Dacă totuși vreți să petreceți Crăciunul în “ Tara lui Mos Craciun”, locul magic unde, alături de spiriduși, Moșul pregăteste cadourile pe care le trimite în seara de Ajun copiilor de pretutindeni, strabatand lumea în sania trasă de reni, veți fi nevoiți să scoateți din buzunar între 4 și 5 mii de euro.

Planurile de vacanță ale constănțenilor trec, însă, de perioada Sărbătorilor de Iarnă! Aceștia visează la plaje însorite, peisaje sălbatice, arome îmbietoare şi romantism și de aceea și-au rezervat deja vacanțele pentru anul 2017, la mare căutare fiind tot țările exotice.

Totuși, Turcia rămăne în continuare în topul preferințelor constănțenilor, datorită  raportului servicii – calitate – preț. Așadar, este bine să decidem din timp unde şi când vrem să plecăm, pentru a putea consulta ofertele de la mai multe agenţii de turism. Astfel, vom găsi cel mai bun pachet turistic pentru dorinţele şi bugetul nostru. Agenţiile de turism sunt obligate să ofere, la cerere, informaţii despre circuitul turistic organizat, despre hotel, restaurant şi mijloacele de transport puse la dispoziţia turistului.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea