Desfășurare de forte ale jandarmilor și luptătorilor DIAS, noaptea trecută, în Constanța (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4LgkN7FRVN4[/youtube]Desfășurare de forte ale jandarmilor și luptătorilor DIAS, noaptea trecută, într-una din zonele preferate ale tinerilor constănțeni. Parcarea de lângă lacul Tăbăcărie a fost înconjurată de luptători și polițiști. Zeci de tineri s-au panicat și au demarat în trombă cu mașinile, însă odată ce duba de la Jandarmerie a blocat accesul pe o bandă, toți șoferii și toate autoturismele au fost supuse verificărilor. Mai multe persoane au intrat în vizorul autorităților, după ce în mașinile lor au fost găsite cartușe și arme albe.

Scopul acțiunii a fost acela de a-i depista pe tinerii care umblă cu arme sau arme albe, precum și de a le verifica actele personale și ale autoturismelor.

În mașina unui tânăr de 20 de ani, militarii au găsit un adevărat arsenal de luptă.  Zeci de catușe, o sabie și o bâtă de baseball.

Cei care au fost vizați de oamenii legii au primit avertismente și au fost lăsaţi apoi să plece.

Șoferii au reacționat în cele mai diverse moduri, în funcție de ceea ce aveau de ascuns….sau nu.

Acțiunea de amploare de duminică noapte face parte dintr-un plan de combatere a criminalității în rândurile tinerilor și de asigurare a unui climat de ordine și liniște publică.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.