Desert…la spital, dacă nu aveți grijă ce mâncați

Felul intai – ciorba alterata si felul doi – carne cu termenul de valabilitate depasit. Asta le propunea un restaurant din Eforie Nord, turistilor care ii treceau pragul. Un control inopinat al Inspectorilor Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului a scos totul la iveala.

Cei de la Protectia Consumatorului au descoperit un adevarat focar de infectie intr-un restaurant din statiune. La bucatarie au fost gasite ciorbă alterată şi alimente expirate. Asa isi trateaza comerciantii clientii, iar din pacate nu exista saptamana fara ca un consumator sa nu descopere alimente cu probleme, fie ca vorbim despre centre comerciale, aprozare sau restaurantele de pe litoral. In plus, in ultima perioada, au fost date publicitatii si o serie de studii care demasca substantele periculoase aflate in compozitiile aparent delicioase ale produselor noastre preferate. La scandalul fructelor stropite cu pesticide sau a aditivilor nocivi din inghetata, ocazional mai apar si episoade care ne taie, definitiv pofta de mancare.

Redactor: Andreea Barbu