“Desenatorul” din Mamaia a fost prins

La aproape trei săptămâni după ce și-a găsit mașina zgâriată, într-o parcare din mamaia, și după ce a reclamat acest lucru la Poliție, un turist a primit satisfacție. Făptașul a fost prins, dar numai după ce cazul a ajuns în mass-media, iar acum este cercetat penal pentru distrugere. 

Dacă vreți să vă “tunați” mașina, dar fără să alegeți dumneavoastră modelul, atunci mergeți în stațiunea Mamaia. Autoturismul dumneavoastră poate fi… decorat gratis, cu înjurături scrijelite pe capotă sau portiere… Doar lăsați mașina în parcare și bazați-vă pe vigilența agenților de pază pentru ca la întoarcere să aveți o surpriză care să vă crească puțin tensiunea pe această vreme caniculară. Asta i s-a întâmplat unui turist, pe numele său Cristian Buhneci.

Întrebați dacă au vazut momentul in care agresorul a zgariat cu cheia capota masinii parcate “neconvenabil”, paznicii din zonă au început să dea lecții de… filosofia parcării!

După două săptămâni în care polițiștii n-au reușit, cu imaginile în față, să-l identifice pe făptaș, a fost de ajuns ca înregistrarea să ajungă la televiziune și, după doar o zi, artistul de ocazie a fost identificat de către oamenii legii.

Faptasul se numeste Constantin Dorinel TREPTEANU, este patronal unei shawormerii din zonă, iar acum va raspunde penal pentru fapta lui.

Redactor: Paul Alexe