“Desculț în parc” continuă să aibă priză la public

După doi ani de la premieră, piesa de teatru “Desculț în parc”, în regia lui Liviu Manolache, continuă să umple sala de spectacol și să ridice publicul în picioare. Comedia de succes este interpretată de actori consacrați ai teatrului de la malul mării .

Versiunea constănţeană a piesei, care a stat şi la baza celebrei ecranizări din 1967, cu Robert Redford şi Jane Fonda în rolurile principale, continua să aibă priză la public chiar și la doi ani de la premieră. Comicul de limbaj și de situație, replicile dinamice și pline de umor sunt ingredientele de bază ale acestei comedii reușite.

Sclipitoarea comedie „Desculţ în parc” s-a bucurat de o distribuţie pe măsură, cuplul de tineri artişti, extrem de expresivi, Florina Stănculeţ, în rolul Corrie Bratter şi Tani Ştefu – în rolul Paul Bratter, „primind replică” de la doi actori de referinţă, Liviu Manolache (Victor Velasco) şi Nina Udrescu (d-na Banks). Textul lui Neil Simon, „Desculţ în parc” („Barefoot in the Park”) a fost scris în 1963, premiera piesei având loc cu mare succes pe Broadway. Simon este considerat unul dintre cei mai buni scriitori americani de comedie.

Reporter: Camer Nita ; Imagine: George Dima