Descoperire terifiantă pe o plajă din zona Pescăriei Agigea (VIDEO)

Un cadavru aflat în stare avansată de descompunere a ieșit la suprafața apei în cursul dimineții, spre groaza celor prezenți pe plajă. Trupul neînsuflețit a fost zărit de marinarii de la pescărie, care au sunat imediat la 112, apoi au tras corpul la mal, unde l-au acoperit cu o folie de plastic. Polițiștii care anchetează cazul iau în calcul atît varianta unei crime cît și pe cea a dispariției sau a unui act suicidal.

Trupul neînsuflețit a fost găsit plutind în derivă către malul plajei din Agigea. Marinarii de la pescăria din zonă sunt cei care au făscut descoperirea. Inițial aceștia nu și-au dat seama despre ce este vorba, însă cînd s-au apropiați au rămas stupefianți să constate că au în fața ochilor un cadavru aflat în stare avansată de descompunere. Oamenii spun că nu au mai vazut niciodată în viață așa ceva.

Criminaliștii au preluat cadavrul și l-au transportat la Morga Cimitirului Central Constanța, unde medicii legiști urmează să efectueze necropsia. Potrivit acestora, din cauza stării avansate de putrefacție nu se pot pronunța dacă este vorba despre o persoană de sex feminin sau masculin, sau dacă anumite părți ale corpului lipsesc.

Polițiștii au deschis o anchetă penală pentru a desluși misterul de pe plaja din Agigea. În acest stadiu incipient se iau în calcul toate variantele posibile.

Oamenii legii așteaptă rezultatele raportului medico-legal pentru a avea un punct de plecare concret în anchetă.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu