Descoperire macabră lângă Autostrada Soarelui

Luni, ora prânzului. Un apel la 112 anunță că trupurile celor doi copii plutesc în apa canalului de colectare. Descoperirea a fost făcută de doi ciobani care treceau cu căruța prin zonă. Sosiți de urgență la fața locului, paramedicii de la SMURD nu au mai putut face nimic pentru micuți.

După mai bine de două ore, un văr al micuților a auzit de tragedie și a venit într-un suflet la iazul artificial de pe marginea autostrăzii. Le-a recunoscut imediat hainele.

Mama celor doi a suferit un șoc când a aflat vestea.

Cosmin și Alexandru obișnuiau să plece des de acasă. Băieții în vârstă de 11, respectiv 12 ani erau găsiți de rude fie pe la fermele din apropiere, fie pe câmp. Sâmbăta trecută însă, au fost dați dispăruți

Tragedia s-a petrecut la kilometrul 205 al Autostrăzii A2, în dreptul localității Valu lui Traian. Bazinul de colectare adună apele de ploaie de pe autostradă, iar acum era plin, după ploile căzute săptămâna trecută. Agenții de la firmele de pază spun că, în repetate rânduri, localnicii au venit aici la scăldat, deși își pun viața în pericol.

Trupurile celor doi micuți au fost transportate la Morgă. Medicii legiști vor stabili exact cauza și momentul deceselor.

Reporter: Cosmin Bele ; Imagine: George Dima