Descoperire macabră la Constanța

Doua femei, surori au fost gasite in aceatsa dimineata , fara viata in apartamentul in care locuiau. Vecinii au fost cei care s-au impacientat dupa ce nu le-au mai vazut de mai bine de trei saptamani. Tot ei au chemat si pompierii care au spart usa. Politistii spun ca femeile nu prezentau urme de violent insa necropsia va stabili cu exactitate cauzele mortii celor doua femei.

De trei saptamani femeile nu au mai dat nici un semn de viata. Nu au rasuns la usa nici cand a venit postasul s ale aduca pensia. Iar asta i-a alertat pe vecini. Mai mult in ultimele zile din apartamentul in care locuiau cele doua femei iesea un miros urat iar oamenii au decis sa sune la 112.

Pompierii au fost nevoiti sa sparga usa ca sa poata intra in apartament. Le-au gasit pe cele doua femei fara suflare cazute in sufragerie. Medicii au constatat decesul iar criminalistii au acum misiunea sa afle ce s-a intamplat cu exactitate cu cele doua surori.

Trupurile celor doua femei au fost duse la morga iar legistii vor stabili cu exactitate cauzele mortii. Cele doua femei aveau 78 si 81 de ani. NU aveau rude apropiate. Doar o nepoata care le mai vizita din cand in cand. Daca femeia va refuza sa se ocupe de batrane, atunci Primaria Constanța va trebui sa se ocupe de inmormantarea lor.

Redactor: Andreea Barbu