Descoperire macabră într-un cartier din Constanţa (VIDEO)

Un bărbat de 59 de ani şi-a pus ștreangul la gât din cauza băuturii. Incidentul s-a întâmplat chiar în casa unde locuia împreună cu soţia. Vecinii sinucigașului spun că acesta avea probleme cu băutura și amenința în repetate rânduri că își va pune capăt zilelor.

Băutura l-a răpus. Este vorba despre un bărbat de 59 de ani din cartierul I.C. Brătianu, care luni dimineaţă nu a mai suportat greutăţile vieţii şi a hotărât să-şi pună capăt zilelor. Rudele bătrânului spun că era un împătimit al băuturii şi că acesta ar fi principalul motiv pentru care bărbatul şi-a pus ştreangul la gât.

Acest lucru este confirmat și de prietenii soției, care spun că bărbatul avea probleme cu alcoolul şi o bătea în repetate rânduri pe consoarta lui. De mult ori, bătrânul ameninţa că ori o va omorî pe ea, ori se va sinucide.

Vecinii bărbatului sunt ingroziţi de întâmplare. Oamenii spun că bătrânul era mereu respectuos si amabil.

Se pare ca bărbatul şi-a pus planul în aplicare în această diminieaţă, lasând în urmă o familie îndurerată. La faţa locului au ajuns la scurt timp şi autorităţile pentru investigaţii.

Poliţia a demarat o anchetă pentru depistarea motivelor care au dus la gestul extrem. Acum rudelor nu le-au mai rămas decât să-l înmormânteze pe bărbat.

Pentru mai multe detalii si imagini video va rugam urmariti jurnalul Litoral TV

Reporter: Denisa Stoenescu ; Imagine: Matei Ghioc