Descoperire cel puțin misterioasă, noaptea trecută, la Constanța (VIDEO)

O tînără de 15 ani a fost găsită zăcînd pe ciment, sub podul de la Dorally, după ce a îndurat ore în șir frigul. Cel care a observat-o, în jurul orei 3.00 dimineața, este un taximetrist din zonă, care a sunat imediat la 112 pentru a semnala autoritățile. Echipajul de Ambulanță trimis la solicitare a găsit-o pe fată în stare de conștiență, cu o plagă în zona gurii. Aceasta le-a spus medicilor că a plecat să cumpere un cadou pentru ziua unui coleg, iar lovitura de la buză o are după ce s-a împiedicat și a căzut. Tînăra a adăugat că are familie și le-a dat adresa unde locuiește. Echipajul de Ambulanță împreună cu o echipă din cadrul Secției 5 de Poliție Constanța au găsit-o la adresa  indicată pe mama fetei, care o căuta disperată, cu bunica, după ce tânăra a dispărut de acasă, în cursul după-amiezii.

Minora a ajuns, în cele din urmă, în Urgența Spitalului Clinic Județean Constanța, unde medicii au preluat-o pe Secția de Pediatrie, pentru a-i face o serie de investigații.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz și încearcă acum să elucideze misterul fetei. Se pare că tînăra este elevă și ar fi intrat în depresie din cauza unor note proaste la școală. De asemenea, părinții acesteia sunt despărțiți, ea locuind cu mama în cartierul constănțean Viile Noi, iar tatăl în Medgidia. În urma raportului medico-legal, oamenii legii urmează să stabilească și dacă fata a fost victima vreunei agresiuni.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu