Descinderi la traficanți de droguri

Astăzi de dimineață au avut loc descinderi la traficanții de droguri din Timișoara! Politiștii și jandarmii au mers la 8 adrese din oras, iar mai mulți indivizi au fost duși la audieri în fața procurorilor DIICOT.

Polițiștii de la Combaterea Crimei Organizate, împreună cu jandarmii de la trupele speciale de intervenție au descins în două zone ale orașului:  Freidorf și Elisabetin. Oamenii legii aveau informații potrivit cărora aici se ascund mai mulți traficanți de droguri de risc și mare risc, iar unii dintre ei locuiesc pe aceeași stradă.

Anchetatorii au monitorizat gruparea timp de mai multe luni și au stabilit că membrii filierei cumpărau și vindeau droguri, iar majoritatea dintre suspecți erau și consumatori de cannabis și pastile Ecstasy.

Ofițerii sub acoperire au făcut mai multe cumpărări de-a lungul timpului. Cele mai multe droguri au fost aduse din Olanda, însă polițiștii cred că unele ar putea proveni și din cultura proprie. 6 suspecți au fost prezentați procurorilor DIICOT Timișoara. Ei sunt cercetați pentru deținere și consum de droguri de risc și mare risc.

La una dintre adresele din cartierul Freidorf, în casa unui traficant, polițiștii au descoperit 2,5 kilograme de cannabis și peste 350 de pastile de Ecstasy.

În urma audierilor de la sediul DIICOT Timișoara, 5 persoane au fost reținute pentru 24 de ore, însă cercetările continuă.

Redactor: Mihaela Țânțaru