Descinderi la Bosânceanu

Descinderi la proprietățile omului de afaceri George Bosinceanu. Procurorii si mascații au percheziționat in această dimineață zece locații controlate de afacerist, dar și locuința acestuia unde au găsit zeci de ambarcațiuni, plasme, laptopuri, ATV-uri și aparate de aer condiționat fără acte de proveniență.

Ținta descinderilor au fost locațiile din municipiul Constanța, orașul Ovidiu și localitatea Tuzla deținute de Bosinceanu, familia sa și partenerii de afaceri. Verificările au scos la iveală zeci de bunuri fără acte de proveniență. Oamenii legii au acționat în urma sesizărilor primite de la persoane cărora le-au disparut bunurile.  Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. Oamenii legii urmează să stabilească toate persoanele implicate în comiterea furturilor.

George Bosinceanu a iesit din arest, sub control judiciar, la inceputul acestei saptamani. El este cercetat in mai multe dosare de evaziune fiscala, fals, uz de fals, asociere in vederea savarsirii de infractiuni, furt calificat cu consecinte deosebit de grave si constructie fara autorizatie a mai multor imobile printre care si câteva hoteluri din statiunea mamaia si municipiul Constanta. În urma descinderilor de sâmbătă, omul de afaceri se va alege cel mai probabil cu un nou dosar penal, de data aceasta pentru furt calificat.

Reporter: Alexandra Uvegheș ; Imagine: Cristi Caciauna