Descindere cu mascații în cazul traficanților de țigări (VIDEO)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=lh2FSGnRZDE[/youtube]Captură impresionantă a polițiștilor constănțeni, care au confiscat peste 100 de mii de țigarete de contrabandă. Marfa a fost găsită în urma a 19 percheziții efectuate în această dimineață la locuințele unor persoane suspectate de trafic de țigări.

Descinderea de forțe a autorităților constănțene a avut loc în mai multe locații din județ. Echipe ale poliţiştilor de investigare a fraudelor împreună cu polițiștii de la Municipiu, jandarmi și luptătorii SAS au verificat 19 locuințe și au anchetat mai mulți constănțeni cu vârste cuprinse între 23 și 56 de ani,  în cazul traficanților de țigarete.

Oamenii legii au descoperit că rețeaua activa de aproape un an, iar în intervalul 2011 – 2012 și plasau țigările în zona Gării CFR şi Piaţa Griviţei pentru a fi comercializate. 15 constănțeni au ajuns la sediul de poliție pentru audieri și peste cinci mii de pachete de ţigări netimbrate corespunzător au fost confiscate în vederea efectuării de cercetări în acest caz.

Redactor: Doina Sirbu / Andreea Barbu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.