Depozitul cu alimente distribuite de Primăria Constanţa a fost călcat de hoţi noaptea trecută

În cursul nopții de marți spre miercuri, depozitul în care se aflau alimentele distribuite de Primăria Constanţa bătrânilor cu pensii mai mici de 900 de lei din municipiu a fost spart. Hoţii au pătruns uşor în incinta şcolii nr 14 din Palazu Mare, pentru că singur paznic al unităţii de învăţământ îşi făcea la acea oră rondul în jurul clădirii. După ce au spart uşa cu o rangă, hoţii au reuşit să plece cu 200 kg de pui şi aproape 200 de litri de ulei, dar nu înainte de a devasta locul. Oamenii legii s-au folosit în anchetă şi de un câine de urmă.

Au transportat apoi alimentele afară, le-au aruncat peste gardul şcolii si s-au făcut nevăzuţi. Paznicul a realizat ce s-a întâmplat abia după ce şi-a terminat rondul, sau cel puţin aşa le-a declarat poliţiştilor care au ajuns ulterior la locul spargerii.

Cât priveşte conducerea şcolii din Palazu Mare, aceasta a refuzat să ne permită accesul în unitate şi s-a arătat extrem de deranjată de prezența echipei Litoral TV. Cercetările sunt în desfăşurare.

Reporter: Sorin Hulubei / Raluca Damian ; Imagine: Victor Nita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.