Demonstraţie de forţă a jandarmilor în centrul orașului Năvodari

Indiferent de situația pe care o întâmpină în misiunile lor, jandarmii constănțeni au demonstrat în fața publicului năvodărean că nu pot fi învinși de niciun atacator. Cei mai mulți dintre membrii trupelor de intervenție au ani de pregătire în luptele marțiale, ba mai mult, unii dintre ei sunt foști campioni naționali la exerciții de autoapărare.

Jandarmii au mai demonstrat că nici un infractor care încearcă să fugă de la locul faptei poate fi prins de echipele de intervenție. Un alt episod întâlnit de jandarmi în misiunile lor este acela în care un grup de tineri , în stare de ebrietate, se comportă violent. Toate aceste demonstrații au fost desfășurate în orașul Năvodari cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române. Cei mici s-au arătat extrem de impresionați de exercițiile jandarmilor.

Cu această ocazie, reprezentanţii administraţiei locale din Năvodari au vorbit despre proiectele pe care le au în curs de desfăşurare cu Jandarmeria. Totodată, şeful Inspectoratului de Jandarmi a îndemnat năvodărenii să colaboreze cu oamenii legii. Tot marţi, edilii orașului Năvodari au primit diplome de excelență din partea Jandarmeriei Române pentru o bună colaborare.

Reporter: Paula Moroi ; Imagine: Alex Ionescu