Demonstrație aviatică de excepție pe aerodromul din Tuzla (VIDEO)

Muzica rock, parașutismul și măiestria piloților au fost principalele ingrediente ale evenimentului.  Amatorii de senzații tari au trait momente pline de adrenalină  în timp ce s-au urcat in avioane si au incercat sa le piloteze sau au sarit in tandem cu parașutiștii experimentați.

Apusul de soare pe aerodromul Tuzla a fost cadrul în care au avut loc acrobatiile aeriene. Piloții și-au arătat măiestria în fața publicului numeros, venit de departe, special pentru acest eveniment.

Vedeta Show-ului de la Tuzla a fost Jurgis Kairys,  un lituanian care este considerat unul dintre cei mai buni piloti de acrobatie din lume.

Fiecare numar de acrobatie aviatică a fost urmat de demonstrații de  parașutism. Sariturile in tandem au fost principala atracție a serii.

Turiștii amatori de senzații tari au putut participa la sărituri, însoțiți de profesorii experimentați.

Demonstrația aviatică de la Tuzla  a cuprins lansări de paraşutişti, zboruri de agrement şi salturi cu paraşuta pentru public, zboruri în formaţie ale aeronavelor, demonstraţii ale iacărilor acrobaţi, demonstraţie solo a lituanianului Jurgis Kairys – unul dintre cei mai buni piloţi de acrobaţie din lume şi un zbor acrobatic la apus cu Yak-urile 52 ‘Air Bandits’. Accesul publicului a fost gratuit.

Redactor: Raluca Damian