Delta Dunării ia fața stațiunilor Mamaia și Vama Veche

Anul 2017 pare a fi anul Deltei Dunării, mai ales dacă e să privim calendarul plin de evenimente organizate aici.  De la noi zboruri introduse către destinația unică din România și până la oferte inedite de pescuit incluse în pachetele de vacanță, hotelierii sunt hotărâți să așeze Delta la loc de cinste pe harta turistică a țării noastre.

Vânzările record la early booking-ul din luna aprilie pare că aștern lin drumul turiștilor către Delta Dunării. Singura rezervație naturală din sud-estul Europei își revendică turiștii din țara noastră, dar și pe cei internaționali cu o serie de evenimente organizate în premieră. Vizitatorii care vin aici au ocazia să descopere un nou tip de turism. Iar patronatele care îi întâmpină au venit cu o modalitate inedită de promovare. La ofertele de rezervări pun la dispoziția turiștilor undițe și momeală pentru pescuit. Pe lângă cei împătimiți ai acestui hobby, există și activități dedicate specificului deltei, precum și un hotel plutitor la care se pot caza.

Prețurile pleacă de la 114 lei de persoană, pe noapte, la un hotel de trei stele cu micdejun inclus și pot ajunge până la 360 de lei de persoană, la un resort de cinci stele, pentru aceleași servicii. În plus, se mută și diversitatea de evenimente din alte destinații precum stațiunea Mamaia sau Vama Veche. Week-end-ul acesta este la start, Danube Delta Rally. Cursele au loc în județul Tulcea, iar evenimentul automobilistic a adunat mii de pasionați.

Redactor: Andreea Barbu