Decoruri de poveste la Casa Albă

Casa Albă a îmbrăcat straiele sclipitoare ale decorurilor de Crăciun. Melania Trump, Prima Doamnă a Americii, a oferit un tur al minunatelor ornamente de sărbătoare și a împărtășit cetățenilor Statelor Unite un mesaj de Crăciun.

Strălucire și culoare la Casa Albă! Melania Trump a făcut oficialitățile de gazdă într-o minunată incursiune a splendorii decorațiunilor de Crăciun. Mii de ornamente au împodobit reședința prezidențială americană cu ocazia sărbătorilor de iarnă. În acest an, clădirea este sălașul a 29 de brazi și 14.000 de ornamente roșii. Fiecare interior are o reprezentare diferită a decorurilor. Bradul oficial de Crăciun de la Casa Albă a fost amplasat în Camera Albastră. Acesta a fost dăruit în 2018 de Larry Smith, proprietarul fermei Mountain Top Fraser Fir din Carolina de Nord, care s-a aflat la a cincea sa încercare de a câștiga onoarea de a oferi un brad Casei Albe. Pomul a fost selectat în urma unui concurs organizat în vara anului trecut de Asociația Națională a Bradului de Crăciun.

Turul Casei Albe a continuat cu prezentarea ghirlandelor dedicate campaniei ”Fii cel mai bun”.

Instituțiile aflate în inima democrației americane au fost modelate în celebra turtă dulce. Însăși Casa Albă s-a bucurat de o astfel de sculptură.Vizita s-a încheiat cu un mesaj adresat americanilor de către Melania Trump.

Redactor: Mihaela Țânțaru