Debut teatral la malul mării

Comedia de situație surprinde aspecte de viață, care apar pe neprevăzute și pot transforma liniștea cotidiană într-o nebunie totală, abordată cu mult umor, tocmai pentru a le oferi spectatorilor o alternativă amuzantă de a privi lucrurile.

Marian Adochiței joacă un rol controversat în cadrul comediei. Viața de cuplu clădită de soții Didina și Emil Strâmbuleanu, personaje însușite de  Clara Ghiuvelechian și Dan Minciună este amenințată să se destrame, în momentul în care bărbatul face un pas greșit. În încercarea de a îndrepta lucrurile, acesta apelează la un necunoscut pe care îl foloșește drept alibi și îl prezintă ca pe un fost coleg cu care a petrecut noaptea cînd a lipsit de acasă.

Soțul nu face decît să înrăutățească situația, pentru că loc să-i risipească gelozia soției cu ajutorul „vechiului său prieten”, acesta devine, la rîndul său, gelos, după ce observă simpatia reciprocă dintre cei doi.

Jocul actoricesc captivant și replicile de un umor deosebit i-au ținut pe spectatori, timp de aproape două ore, cu zîmbetul pe buze.

Reporter: Andreea Barbu ; Imagine: Bogdan Grigorescu