Debut cu victorie în Cupa Davis pentru constănțeanul Edris Fetisleam

Debut cu victorie pentru constănțeanul Edris Fetisleam în echipa de Cupă Davis. Tenismenul de doar 18 ani și-a învins adversarul într-un meci care a durat 49 de minute.

Constănțeanul Edris Fetisleam, în vârstă de 18 ani, a ajuns în echipa de Cupă Davis după ce a câştigat un concurs de selecţie, la care au participat opt tineri jucători. Doi tenismeni astfel selecţionaţi urmau a face parte din lotul lărgit al echipei României. Edris, situat pe locul 1167 ATP, a câştigat acel concurs şi a fost convocat în lot în locul lui Horia Tecău, care nu a putut juca din cauza unei accidentări.

Debutant în echipa României de Cupa Davis, constănțeanul l-a învins cu scorul 6-2, 6-0, pe marocanul Yassir Kilani, fără loc în clasamentul internațional, în ultimul meci al întâlnirii de la Cluj-Napoca, încheiat în doar 49 de minute.

Confruntarea dintre România și Maroc s-a încheiat cu scorul de 5 la 0 iar astfel echipa României s-a calificat în turul trei al Grupei a II-a din Cupa Davis, fază în care se va întâlni în luna septembrie cu echipa Poloniei.

Redactor: Zarif Armanbet