De Crăciun, oamenii s-au plimbat pe plajă

După ce au gustat din bucatele de Crăciun, constănțenii au profitat de vremea frumoasă și s-au plimbat pe plajă în stațiunea Mamaia. Copii, tineri și vârstnici, cu animale de companie sau fără, s-au bucurat cu toții de o zi reușită, în compania celor dragi.

La malul mării, vremea calmă și lipsită de vânt i-a scos pe constănțeni din casă în numar mare. Cei mai mulți au preferat să se plimbe pe plaja din stațiunea Mamaia iar pasarela a devenit un adevarat furnicar. Cei mari s-au plimbat iar cei mici au alergat pe nisip la fel ca in mijlocul verii.

Doar un grad celsius au arătat termometrele la miezul zilei, însă pentru că oamenii au vrut  să lase deoparte  bucatele tradiţionale de pe masa de Crăciun, sau n-aveau unde să-și petreacă timpul liber, au preferat plimbarea pe malul marii.  Specialiștii vin cu vești bune și pentru zilele următoare. Meteorologii anunță o încălzire cu cel puțin 4-5 grade celsius pe Litoral, lucru care, din păcate, scade dramatic posibilitatea de ninsoare. Se pare că nici anul acesta nu ne vom bucura de zăpadă. Totuși, dacă doriți să ieșiți puțin la aer curat, vremea de afară este numai bună, iar aerul sărat de pe malul mării îi poate ajuta pe cei cu probleme respiratorii, cu o bună terapie cu aerosoli naturali.

Redactor: Oana Jărloianu