De 30 de ani alături de navigatori și familiile lor

Timp de treizeci de ani, Sindicatul Liber al Navigatorilor a organizat la sfârșitul fiecărui an, o petrecere dedicată copiilor membrilor acestui organism în care invitatul special a fost chiar Moș Crăciun.

Excepție nu a făcut nici acest an, astfel că sâmbătă, copii însoțiți de părinți au umplut incinta pregătită să-i găzduiască. A fost magie, pictură pe față, tonomat de poze și multe baloane, globulețe și beteală.
Dar aceasta a fost încălzirea înaintea momentului mult așteptat, sosirea moșului cel darnic. În mijlocul veseliei celor mici, președintele SLN, Adrian Mihălcioiu a făcut o scurtă prezentare a activității sindicatului pentru anul ce mai are puțin și se încheie.
Și la sunetul unui veritabil clopot de navă s-a auzit și salutul lui Moș Crăciun..ho, ho, ho..!
Petrecerea s-a încheiat cu un program de colinde pregătit de copii. Sindicatul Liber al Navigatorilor din Flota Maritimă Comercială-SLN este organizația profesională reprezentativă la nivel național a navigatorilor maritimi din România. A luat ființă la 26 decembrie 1989 în urma adunării spontane a navigatorilor din Portul Constanța și s-a înregistrat cu personalitate juridică, ca primul sindicat din Constanța, cu Hotărârea Judecătorească nr. 1 din ianuarie 1990.

Reporter: Sondra Sandu ; Imagine; George Dima