De 16 ani strânge gunoaie

Situație incredibilă la Constanța, unde un localnic aduna gunoaie in apartamentul sau de la bloc de 16 ani continuu. Ajunsi la disperare din cauza mirosului, a gandacilor si sobolonailor, vecinii au chema o firma de salubritate ca sa asaneze focarul de mizerie si boli. Priviți ce scot angajații de la firma de salubritate!

De aproximativ 16 ani proprietarul, fost navigator, a adunat gunoaie în locuință și a ajuns să nu mai poată ieși din casă.  E convins ca fosta sa nevasta ii face farmece si-i modifica comportamentul, de-a ajuns sa-si transforme casa in ghenă de gunoi.Blocul groazei este situat pe bulevardul central al Constantei – Alexandru Lapusneanu iar locatarii sai au ajuns la disperare din cauza vecinului care și-a făcut un obicei din a colecționa fel de fel de obiecte adunate de la ghena de gunoi. În timp apartamentul de trei camere a devenit neîncăpător pentru gunoaiele aduse aici de proprietarul locuinței. Pe lângă acestea în locuință sunt ploșnițe și gândaci, iar mirosul este unul greu de suportat.

Disperați, vecinii au cerut ajutorul autorităților. Astăzi, cu ajutorul echipelor de la o societate de curățenie, s-au luat măsuri pentru igienizarea locuinței. Cand au venit gunoierii, barbatul era blocat in casa : nu mai putea deschide usa din cauza unui maldar de gunoi care cazuse si blocase intrarea in apartament.

Vecinii bărbatului au obținut și o sentință în instanță care îl obliga pe bărbat să curețe locuința dar nici de această dată nu au avut sprijinul instituțiilor statului la care au apelat pentru ajutor.

Bărbatul locuiește în blocul de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din anul 1985. Locatarii se tem insa ca dupa ce vor fi scoase toate deseurile, barbatul isi va relua vechile obiceiuri si va umple din nou casa cu gunoaie.

Redactor: Oana Jărloianu