Dată dispărută după ce s-a certat cu părinții

O tânără în vârstă de 25 de ani, din localitatea Corbu, și-a pus pe jar familia, după ce a dispărut de acasă, în urmă cu 2 zile. Rudele au anunțat autoritățile despre acest aspect, însă fata a anunțat pe pagina sa de Facebook faptul că a plecat din cauza părinților prea exigenți.

Florentina Ionescu, o tânără de 25 de ani, din localitatea Corbu, județul Constanța, a fost dată dispărută, după ce a plecat voluntar  de la domiciliul său, pe data 12 iulie și nu a mai revenit. Rudele sale s-au declarat îngrijorate și au alertat Poliția, mai ales că tânăra nici la telefon nu mai răspundea. Semnalmentele acesteia au fost transmise în mass media, în speranța că cineva poate a văzut-o și poate oferi relații.

Numai că, înainte de mediatizarea cazului, fata de 25 de ani a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care anunța că este bine și că, de fapt, a plecat împreună cu un alt tânăr, posibil prietenul său, pentru că nu mai suporta să locuiască împreună cu părinții.

”Buna oameni buni, noi suntem bine atât eu cât si Andre.  Nu va mai faceti griji am plecat de acasa din cauza alor mei, din cauza tiraniei lor. Nu mai suportăm sa fiu singura,  să nu am pe nimeni cui sa ii spun oful. Îmi pare rău ca a trebuit sa plec departe de sora si nepotul meu, de ”buga” al meu cum ii spun …Acum la pare rău alor mei, dar când eram langa ei cum erau?  DACA ÎMI ERA BINE ACASA, NU PLECAM DE LANGA EI …o seara buna tuturor”, a scris Florentina Ionescu pe pagina sa.

În aceste condiții, oamenii legii nu pot face nimic în această privință, dat fiind că fata este majoră și are discernământ.

Redactor: Daniel Albu