Daruri pentru familiile defavorizate

Familiile vitregite de soartă au nevoie de ajutorul nostru tot anul, nu doar de sărbători. Acesta este mesajul pe care vor să-l răpândească reprezentanții ONG-urilor și voluntarii din Constanța așa că au ales o zi la întîmplare pentru a darui. Mai multe familii din Lanurile, Mereni și Ciocârlia de Sus au primit vizita oamenilor de bine.

Voluntarii de la Crucea Roșie și „United Hands” au pus mînă de la mînă și au reușit să le facă familiilor nevoiașe din trei localități constănțene: Lanurile, Mereni și Ciocârlia de Sus o adevărată bucurie.

Darurile strânse au fost împachetate și apoi transportate cu mașinile personale ale voluntarilor către copiii care au nevoie de ele.

În localitățile alese de tineri încă există copii care nu știu să scrie sau să citească și asta pentru că familiile nu îi lasă să meargă la școală. Ei doresc să îndrepte această problemă.

Participanții la acțiunea de donație vor să atragă alături de ei și alți voluntari care să se împlice în ajutorarea semenilor defavorizați. Ei vor de asemenea o implicare activă a serviciilor de asistență socială pentru ca în județul Constanța să nu mai existe copii care nu merg la școală, ori cu probleme de sănătate cauzate de starea precară a locuințelor.

Reporter: Bogdan Bolojan ; Imagine: Cristian Rizea