Daruri de Moș Nicolae

Azilul de bătrâni de la Poarta Albă a primit vizita trimișilor lui Moș Nicolae. Solii moșului au fost voluntarii din Năvodari care au reușit să strângă multe daruri de la locuitorii din oraș . Scopul propus a fost atins, o faptă bună a adus multă bucurie!

Crucea Roșie, Subfiliala Năvodari, în parteneriat cu Societatea Civilă au organizat în această perioadă campania umanitară „Daruri de Moș Nicolae!”. Campania a început pe15 noiembrie și s-a încheiat cu vizita din această săptămână de la Azilul de bătrâni aflat la Poarta Albă. Alături de Crucea Roșie au participat cadre didactice și elevi de la cele trei școli gimnaziale din Năvodari precum și de la Liceulul Tehnologic “Lazăr Edeleanu”. Un aport important și-au adus și bisericile din Năvodari, prin Biserica “Buna Vestire”, “Sf. Cuvios Antonie cel Mare”, Biserica “Sfântul Ierarh Nicolae” și  “Sfânta Cuvioasă Parascheva”.

Bătrânii de la Centrul de Îngrijire și Asistență Poarta Albă au fost emoționați de darurile primite, de colindele și cântecele tradiționale prezentate de elevii Școlii Gimnaziale “George Enescu” din Năvodari. Oamenii în vârstă care nu s-au putut deplasa, au primit binecuvântarea preoților prezenți dar și câte un dar oferit de voluntari.

Redactor: Sondra Sandu