Daria are nevoie de ajutorul vostru

Costul intervenției chirurgicale este prea mare pentru familie. În fiecare dimineață ne trezim și ne facem planul pentru întreaga zi, fără să ne gândim cât de norocoși suntem pentru că avem sănătate. Daria nu este la fel de norocoasă. Fetița în vârstă de cinci ani din Medgidia are nevoie de o sumă de bani pentru o intervenție chirurgială. In acest sens mama ei face apel la dramul de umanitate care mai există în fiecare din noi.

Daria a fost diagnosticată cu hemipareză la vârsta de nouă luni. În prezent are cinci ani, dar necesită supraveghere permanentă, deoarece nu face nimic fără ajutorul mamei sale.

Cu toate acestea, mama nu primeşte o indemnizaţie pentru îngrijirea copilului. Mai mult, costul operației la care este programată Daria este unul pe care familia nu și-l poate permite

Micuța este un exemplu de la care mulți ar avea de învățat. Îndură zilnic durerea, însă rezistă cu stoicism. Atât curajul, cât și voința de care dă dovadă sunt de invidiat.

Un copil salvat reprezintă o speranță că bunătatea se perpetuează.  Iar mama Dariei se roagă zi și noapte ca oamenii cu suflet mare să apară și în viața copilului ei.

Întrebat despre acest caz primarul municipiului Medgidia a declarat că instituția pe care o conduce va oferi familiei sprijinul necesar, în limitele legii.

La vârsta de cinci ani Daria vrea să fie un copil normal, să alerge și să se poată juca. Însă, pentru ca acest vis să devină realitate, familia trebuie să strângă  până în luna august suma necesară pentru intervenția chirurgicală. Dacă și, mai ales, când va primi sprijin din partea autorităților locale rămâne de văzut. Totuși împreună putem sa o ajutăm prin donații în contul

IBAN –  RO48 BRDE 140S V144 2761 1400 cont în lei

TITULAR BARBU SORIN

Redactor: Paul Alexe