Dacă nu vor câștiga în instanță, cei care au primit subvenţii pentru încălzirea locuinţei tot nu vor plăti (VIDEO)

Dacă nu vor câștiga în instanță, cei care au primit subvenţii pentru încălzirea locuinţei și sunt somați să dea banii înapoi la stat, tot nu vor plăti. Va suporta cheltuielile în schimb Consiliul Local Constanța, ceea ce înseamnă că fiecare  constănțean va contribui cu o mică parte prin taxele plătite.

Scandalul dintre Primăria Constanța și Agenţia Judeţenă pentru Plăţi şi Inspecţie Socială, este departe de a se fi sfârșit. Primarul Radu Mazăre va trimite scrisori tuturor celor care au primit somații de plată prin care să îi sfătuiască să nu dea nici un ban, ci să dea statul în judecată, avocatul fiind pus la dispoziție de Primărie.

Pe lângă plata subvenției din banii publici, Radu Mazăre vrea să facă același lucru și în iarna aceasta. Referitor la poziția directoarei acuzate, Laura Constandin care spune că a acționat legal, primarul Constanței este de părere că doar instanța va decide acest lucru.

Edilul acuză Guvernul că nu vrea să o schimbe pe directoarea de la Agenţia Judeţenă pentru Plăţi şi Inspecţie Socială deși el le-a cerut acest lucru. Motivul – colegilor de partid le este frică să facă ceva în campanie.

Reporter: Catalin Schipor ; Imagine: Alex Ionescu