Cursuri de salsa la Vama Veche (VIDEO)

Un motiv în plus sa mergeti in sudul litoralului, daca nu ati ales inca o destinatie si nu ati plecat peste hotare. În Vama Veche, pentru prima data, veti avea parte de o saptamana intreaga de salsa. Muzica, dansurile si petrecerile de la piscina vor fi ingredientele necesare pentru o reteta de distractie ca la carte.

Asa vor arata si petrecerile din Vama Veche, sustinute pe ritmuri de salsa. Cheful ţine de cu seara si pana in zori, iar a doua zi, petrecareţii o vor lua de la capăt.

Salsa nu este doar distractivă, ci si benefică doamnelor şi domnişoarelor care vor să îşi menţină silueta pe timp de vară. Cursurile de dans va pot pune tonusul în valoare.

Iar acestea sunt doar cateva din imaginile de care puteti avea parte daca va hotarati sa mergeti in Vama. Fetele frumoase nu lipsesc de lay eveniment, iar petrecerile tematice se ţin lanţ. Aflat la cea de-a şasea editie, festivalul nu tine nici mai mult, nici mai putin de o saptamana.

Operatorii din turism aplaudă iniţiativa, pentru că, spun ei, litoralul romanesc are nevoie mereu de evenimente noi. White Party sau Rock star sunt doar doua din petrecerile tematice care vor fi in aceasta saptamana de foc.

Reporter: Corina Hrom ; Imagine: Dragos Ivan