Cursă nebună, final nefericit

Grav accident, seara trecută, pe șoselele din judetul Constanța: 4 adulți și un copil de 12 ani au ajuns la spital dupa ce masinile in care se aflau s-au ciocnit violent. Accidentul s-a petrecut pe drumul national 22 C, între localitatile Medgidia si Cuza Voda. Din fericire, toate cele cinci victime sunt stabile si în afara oricarui pericol.

Accidentul s-a petrecut putin înainte de lasarea intunericului. Martorii spun ca doi soferi se luaseră la întrecere, iar la un moment dat ar fi fost chiar la un pas să se loveasca. Ca sa evite o ciocnire, unul dintre conducatori a patruns pe contrasens. Din pacate, in acel moment din sens opus venea o alta masină, care circula regulamentar. Nici unul dintre cei doi soferi nu a mai putut evita impactul.

In urma impactului, cele doua masini s-au facut praf, iar pentru scoaterea victimelor dintre fiarele contorsionate a fost nevoie de interventia pompierilor de la descarcerare.

O familie intreaga, printre care si un baiat de 13 ani, aflați cu totii in autoturismul care circula regulamentar, a ajuns la spital.

Soferul vinovat de producerea accidentului s-a ales cu dosar penal pentru vatamare corporala si va ramane cel mai probabil fara permis pentru urmatoarele  60 de zile.

Redactor: Paul Alexe