Curs gratuit de ”Istoria și civilizația tătarilor”

Membrii comunitatii turco-tatare si studenţii din cadrul Universităţii „Ovidius” vor putea studia, şi anul acesta, „Istoria şi civilizaţia tătarilor”.  Cursul este gratuit iar inscrierile se fac pana pe data de 7 octombrie.

Cursul se derulează în baza unui protocol de colaborare între Facultatea de Istorie și Științe Politice din cadrul Universității „Ovidius” și Uniunea Democrată a Tătarilor Turco – Musulmani din România și se desfășoară pentru al treilea an consecutiv.

Cursul este gratuit şi este destinat atât studenţilor şi masteranzilor UOC, indiferent de specializare, dar şi tuturor celor care, indiferent de vârstă şi pregătire, doresc să afle principalele repere ale evoluţiei istorice a tătarilor. Înscrierile se pot face până la data de 7 octombrie 2016, printr-o cerere depusă la secretariatul Facultății de Istorie și Științe Politice, la secretariatul Uniunii Democrate a Tătarilor Turco – Musulmani din România sau trimisă pe adresa de e-mail udttmr@yahoo.com. Anul trecut 40 de persoane de toate varstele s-au inscris la curs. Dintre acestea doar33 au primit diplome de absolvire.

Reporter: Camer Nita ; Imagine: Narcis Verdes