Curs festiv pentru absolvenții de liceu din Medgidia

Emotii mari pentru elevii Liceului Teoretic “Nicolae Balcescu” din Medgidia, care au participat la cursul festiv al absolventilor promotiei 2016. Evenimentul s-a desfasurat in sala mare a Casei Armatei din municipiu.

Elevii claselor a XII-a de la Liceul Teoretic “Nicolae Balcescu” din Medgdia au luat parte la cursul festiv, un moment plin de emotie, dar foarte important pentru ei. La sfarsitul celor patru ani de liceu, tinerii isi aduc aminte cu bucurie de toate momentele traite in cea mai frumoasa perioada a vietii. Dirigintii, cu regret, dar si cu fericire in glas, au strigat pentru ultima data catalogul fiecarei clase din aceasta generatie. Majoritatea proaspetilor absolventi de liceu  isi doresc sa urmeze o facultate in Romania, dar sunt si tineri care vor sa depaseasca granitele tarii.

Emotiile nu s-au terminat, insa, pentru absolventii claselor a XII-a. In scurt timp, acestia vor sustine examenul maturitatii. Profesorii spera ca munca lor din anii de liceu si-a pus amprenta asupra copiilor, iar ei vor promova Bacalaureatul cu note bune.

Reporter: Alexandra Steoleaca ; Imagine: Eduard Martin