Curs de gastronomie la Năvodari

Piața agroalimentară de pește din Năvodari a fost astăzi gazda unui curs de tehnică culinară susținut de către Chef Sorin Cercelaru, eveniment organizat de Primăria orașului.

Cum peștele este un preparat ușor de gătit și o bucurie de consumat țara noastră este binecuvântată că îl are din belșug. Peștele trebuie gătit cu grijă, nici prea mult, nici prea puțin, ca să fie gustos și sănătos pentru cei ce-l consumă. De acest lucru s-a ocupat astăzi Chef Sorin.

Dorinta de a invata cat mai multe secrete dar si tehnici de baza de la un specialist i-a determinat pe multi  locuitori ai orasului Navodari sa participe la acest curs de tehnica culinara.

Sambata, 31 august, in intervalul orar 9.00-12.00, Piata de peste din Navodari isi deschide larg portile pentru toti cei care doresc sa-si achizitioneze peste proaspat direct de la comercianti.