Curățăm Constanța Noastră

Campania “Curățăm Constanța Noastră” a debutat în această lună și este un proiect de responsabilizare civică față de mediul înconjurător din oraș. Aceasta are loc de două ori pe an, în luna aprilie și octombrie.

Mai multe acțiuni de curățare din cadrul campaniei “Curățăm Constanța Noastră” au fost demarate în aceste zile în diferite zone ale orașului. De asemenea Primăria municipiului Constanța s-a alăturat acestui proiect. Primarul Decebal Făgădău, împreună cu 50 de elevi ai Colegiului Național „Mircea cel Bătrân” și ai Liceului Teoretic „George Emil Palade˝ din Constanța, precum și un grup de Cercetași Marini și infanteriști de la Aerodromul Mihail Kogălniceanu, s-au alăturat acțiunii de ecologizare a plajei Modern. Edilul Constanței a îmbrăcat o bluză cu mesajul „FACEM CURAT” și a strâns împreună cu voluntarii, deșeurile de pe suprafața plajei. Cei peste 60 de voluntari au acceptat invitația de a celebra la nivel național, alături de alți peste 3.400 de voluntari din 38 de județe, valorile voluntariatului și ale prieteniei și de a își uni forțele pentru a schimba ceva în bine oriunde s-ar afla în România. De asemenea, politiștii locali împreună cu reprezentanți ai societății de salubrizare din Constanța, au desfășurat acțiuni de ecologizare cartierul KM 4-5 și în zona centrală a orașului.

Activitățile desfășurate în perioada 03 – 04.04.2018 au vizat îndepărtarea de pe domeniul public a gunoaielor menajere în special peturi și alte materiale reciclabile. Campania „Curățăm Constanța Noastră” a debutat în această lună și are loc de două ori pe an, în luna aprilie și octombrie. Constănțenii sunt invitați să se alăture acțiunilor ce vor urma pe parcursul întregii luni iar detaliile campaniei le puteți găsi pe site-ul: www.curatamconstantanoastra.ro.

Redactor: Zarif  Armanbet