Cuptorul cu Plăcinte, închis… și nu prea!

Caz revoltător pe litoral, într-unul dintre cele mai cunoscute, de către turiști, locuri din Mamaia! Vizitat încă de vineri de comisarii de la protecția consumatorilor, care au descoperit la fața locului un masiv focar de infecție, celebrul Cuptor cu Plăcinte din satul de vacanță a funcționat bine, merci, pe durata întregului sfârșit de săptămână!

Situație revoltătoare în Satul de Vacanță din Mamaia. Binecunoscutul Cuptor cu Plăcinte, locul covrigilor și micilor ieftini, funcționează fără probleme, deși inspectorii Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului au descoperit sute de kilograme de alimente depozitate în condiții mizerabile, greu de descris. Din cauza unor chichițe legislative, oamenii legii au, însă, mâinile legate, iar această veritabilă bombă ecologică a continuat să vândă produse alimentare pe toată durata acestui week-end! Conform șefului Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor, Horia Constantinescu, activitatea unității nu poate fi oprită decât cu ordin de la regională, iar aceasta nu funcționează în week-end!

 „Luni voi transmite regionalei un punct de vedere, pentru a face un comunicat de presa si bineinteles pentru emiterea dispozitiei de oprire a activitatii”, a precizat Horia Constantinescu.

Patronul restaurantului, care a fugit de la fața locului, vineri, în timpul controlului, a fost invitat luni la sediul CJPC, acolo unde se vor aplica și sancțiunile. În urma acestui control, la fața locului s-au deplasat și cei de la Direcția Sanitar Veterinară, care anunța, tot printr-un comunicat, că unitatea a fost închisă și că s-a pus sub sechestru sanitar întreaga cantitate de alimente și acestea urmează a fi distruse prin incinerare. Realitatea de la fața locului este, însă, cu totul alta, Cuptorul cu Plăcinte fiind deschis și sâmbătă și duminică.

Redactor: Paul Alexe