Cupa Vacanței la fotbal pe plajă a debutat astăzi la Năvodari

Nu mai puțin de 12 echipe s-au aliniat la debutul Cupei Vacanței la fotbal pe plajă. Pe teren au intrat copii născuți în anul 2005 și 2006. Nu beneficiază de experiență, însă dorința de a reuși compensează.

Ei sunt David și Darius, de la Clubul Sporting Năvodari. Cei doi micuți speră să ajungă mari jucători de fotbal, la fel ca Messi sau Neymar, sau cel puțin să joace în Liga 1, așa cum au făcut-o sportivii echipei Săgeata Năvodari.

S-au zbătut mult pe teren și chiar dacă niciunul nu a reușit să înscrie, și-au îndeplinit sarcinile pe care antrenorul le-a trasat înainte ca jucătorii să intre pe teren.

Cel care modelează primii pași ai copiilor în lumea sportului rege afirmă că la acest nivel rezultatele nu sunt importante.

Deși au primit gol în primele faze ale meciului disputat împotriva formației din Mangalia, Sporting Năvodari a reușit să revină.

În total, 12 echipe au luat startul Cupei Vacanței pe plaja din Năvodari. Formațiile vin din județul Constanța și au în componentă copii din grupa 2005 și 2006 din localitățile Corbu, Năvodari, Cumpăna, Mangalia dar și din municipiul Constanța.

Sâmbătă sunt programate semifinalele competiției, urmând ca duminică să aibă loc finala mică și cea mare pentru fiecare grupă de copii.

Reporter: Sorin Hulubei ; Imagine: Andrei Seleverdeanu