Cumpărături pentru Moș Nicolae

A mai rămas puțin până la sărbătoarea de Moș Nicolae, așa că părinții și bunicii au luat cu asalt magazinele în căutarea celor mai inspirate cadouri. Mulți au bugetul limitat, astfel că se rezumă doar la câteva dulciuri, urmând ca de Crăciun, moșul să fie ceva mai bogat.

S-a dat startul cumpărăturilor de Moș Nicolae. Sărbătoarea bate la ușă astfel că mulți dintre constănțeni caută cadourile cele mai potrivite pentru ca ghetele copiilor să fie pline în dimineața de 6 decembrie. Din câte se pare, nuielușa nu mai este la modă, părinții preferând să îi bucure pe cei mici, indiferent dacă au fost sau nu cuminți.

Deși mulți dintre părinți s-au orientat către dulciuri, bugetul este stabilit la fața locului, mai ales că urmează o mulțime de cumpărături pentru Crăciun și Anul Nou. Constănțenii încearcă totuși să nu depășească 200 de lei.

Există și constănțeni pentru care bucuria copiilor este neprețuită, astfel că nu există nicio limită în ceea ce privește cheltuielile pentru Moș Nicolae.

Foarte căutate în acest an sunt coșurile cu cadouri gata pregătite care conțin ciocolată, cozonaci și diferite dulciuri. În funcție de dimensiunea coșului prețurile încep de la 30 de lei și pot ajunge chiar la câteva sute.

Reporter: Bogdan Bolojan ; Imagine: Cristian Rizea