Cum se pot trata pe cale naturista negii

Pentru tratarea negilor se pot folosi leacuri obtinute din mai multe plante medicinale. De exemplu puteti folosi tinctura de propolis. Tinctura de propolis se aplica seara si dimineata cu ajutorul unui tampon pe suprafata negului. Este indicat ca pielea din jurul negului sa nu fie atinsa de tampon.

Se mai poate folosi ulei de ricin folosind aceeasi procedura: tamponari cu ulei de ricin timp de aproximativ 2 saptamani, pauza de 10 zile si repetarea tratamentului.

Mai exista un tratament naturist pentru negi pe baza de tinctura de rostopasca. Acesta se aplica pe suprafata negului cate 2 picaturi pe o perioada de o luna. Se mai poate folosi suc de papadie – ungere pe o perioada de 40 de zile.

Aplicati pe suprafata negului , dimineata si seara, cateva picaturi de tinctura de tuia sau galbenele. Consumati si ceaiuri sau tincturi de radacina de papadie sau trifoi.

Exista remedii pentru tratarea negilor la indemana fiecarei persoane si anume:

– aplicati pe suprafata negului , dimineata si seara, suc de lamaie sau usturoi pisat

– aplicati pansamente cu otet de mere

Apelati la medic daca negul este inflamat sau este dureros. De asemenea este recomandata interventia medicului daca negul se dezvolta pe suprafata fetei , in zona genitala sau daca persoana afectata de neg are peste 45 de ani.