Cum să plătiți mai puțin la întreținere în Năvodari

Sezonul rece bate la ușă, așa că Primaria Navodari vine, ca în fiecare an, în întîmpinarea locuitorilor și demarează procedurile pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinţei. Ce condiții trebuie să îndeplinească năvodărenii care vor să plătească facturi mai mici la întreținere le spunem chiar acum.

Pentru sezonul rece 2015-2016 pot beneficia de ajutor de incalzire familiile care realizeaza venituri lunare nete pe membru de familie de pana la 786 lei (pentru cei racordati la energie termica), respectiv persoanele singure care realizeaza venituri nete lunare pana la 1082 lei; pentru familiile racordate la energie electrica, gaze naturale si cei care folosesc lemne, combustibil solid, nu trebuie sa depaseasca 615 lei pe membru de familie. Cererea şi declaraţia pe propria răspundere, precum şi celelalte acte doveditoare privind componenţa familiei şi veniturile realizate, se înregistrează in urmatoarele locatii:

  • pentru gaze naturale, enel si energie termica la ,, CENTRUL DE ZI ¨, intrarea pe la ,, Clubul Pensionarilor ”
  • pentru lemne, carbuni si combustibili petrolieri la sediul ,, ASISTENTA SOCIALA „ din orasul Navodari

Atentie, insa! Dacă detineti anumite bunuri care conduc la excluderea acordarii ajutorului de incalzire si totusi depuneti actele necesare pentru reducere, riscati sa fiti amendati cu pana la 1.000 de lei! Cei care au o alta locuinta pe numele lor, teren, masina, motocicleta, barca, salupa sau chiar si un scuter ori utilaje agricole nu pot beneficia de acest ajutor.

Redactor: Andreea Barbu