Cum să ne menținem pielea sănătoasă?

Fața este prima care este supusă capriciilor vremii, de la soare puternic la vânt și praf și nici posibilități numeroase nu prea avem pentru a o proteja. Aici intervin masajul facial si profesioniștii care îți ajută tenul să se curețe și să se protejeze într-un mod potrivit atât pielii tale cât și anotimpului. Iată câteva sfaturi și informații care vin în ajutorul doamnelor și nu numai , în a vă menține piele sănătoasă și în sezonul rece.

În sezonul rece, pielea are nevoie de îngrijiri speciale,  în special tenul,fiind puternic afectat de factorii externi precum: frigul si umiditatea scăzută din incăperi, trecerea bruscă de la temperaturile foarte scăzute la căldura, băile lungi si fierbinți și fularele care zgarie pielea. Toti acesti factori pot să usuce excesiv pielea și să accelereze, astfel, apariția ridurilor și îmbătrânirea.

Pe lânga crema potrivită, aveți nevoie și de măști și tratamente speciale, specifice tipului dumneavoastră de ten.Totodată o atenție sporită trebuie acordată pielii care se irită foarte ușor. Dacă vă apar pete rosii, cu eczeme suparatoare, de fiecare data cand iesiti afara in frig, specialiștii vă recomandă anumite tratamente.

Acest tip de tratament este recomandat tuturor persoanelor indifferent de vârstă sau de sex. Datorită efectelor de căldură,radiofrecvența vindecă țesutul din interior spre exterior iar efectele sunt vizibile de la prima ședință.Așadar, doamnele care-și doresc un ten de invidiat pot opta pentru o astfel de îngrijire, care nu este deloc costisitoare.  O ședință durează doar 15 minute, iar prețul este de doar 80 lei.

Rpeorter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea