Cum puteţi renunţa la locul de parcare

În atenția constănțenilor care și-au rezervat locuri de parcare. Aceștia nu vor mai fi nevoiți să-și reînnoiască în fiecare an autorizația pentru rezervarea locului de parcare, aceasta va fi făcută automat pentru anul următor.

Serviciul Public de Impozite și Taxe Constanța vine cu noutăți la sfârșit de an. Pentru a simplifica lucrurile,  dar și pentru a  evita cozile de la ghișeele care sunt tot  mai mari  în ultima lună a anului, autoritățile locale au decis ca autorizatiile pentru rezervarea locurilor de parcare să se reînnoiască automat pentru anul următor. Prcatic, cei care dețin aceste locuri nu vor mai fi nevoiți să repete formalitățile de anul trecut. Sumele aferente se vor regăseasi în conținutul instiințărilor de plată de anul viitor. Totodată, posesorii locurilor de parcare  care nu le mai folosesc sunt sfătuiți să le anuleze, pentru a nu fi taxați în continuare.

Cererile pentru rezilierea contractelor pot fi depuse până pe data de 15 decembrie, în caz contrar acestea vor fi prelungite automat, ceea ce înseamnă că posesorii lor vor fi nevoiți să suporte taxele și anul următor.

Reporter: Oana Jărloianu ; Imagine: Cristian Rizea