Cum ne îmbrăcăm de sărbători (VIDEO)

Fie că alegeţi să purtaţi o ţinută glamorous, clasică sau nonconformistă, specialiştii oferă o serie de sugestii doamnelor şi domnişoarelor care doresc să strălucească de sărbători. Dacă vorbim despre modelul rochiei, trebuie să ţineţi cont că se poartă rochiile mulate, pe talie sau cele drepte. În ceea ce priveşte materialul, dantela şi pielea se menţin şi în tendinţele din această iarnă.

Pentru petrecerea de Revelion, stiliştii recomandă şi ţinutele cu paiete care să confere un plus de strălucire. Pentru Crăciun însă, roşul este pata de culoare care nu trebuie să lipsească din vestimentaţie.

Locaţia în care ne vom petrece sărbătorile reprezintă un criteriu important în alegerea ţinutei. Dacă locaţia este  elegantă, rochia nu trebuie să lipsească. Doamnele care rămân acasă pot opta pentru un top în partea de sus şi un pantalon sau o fustă în partea de jos. Petrecerea la cabană impune o ţinuta mai lejeră, casual, dar cu un accesoriu care să marcheze sărbătoarea. Negrul pare sa predominate, dar rosul, accentele de gri sau auriu reprezintă o opţiune pentru completarea toaletei. Pentru domni, dacă aleg să petreacă sărbătorile într-o locaţie elegantă, alegerea perfectă pare sa fie costumul clasic de culoare bleumarin, bej, maro sau negru. Sacourile din material raiat şi cu o pereche de pantaloni par să fie toaleta ideală pentru barbaţii care petrec sărbătorile la munte, într-o cabană.

Reporter: Paula Moroi ; Imagine: Victor Nita