Cum ne distrăm la malul mării?

V-ați rezervat sejurul şi abia aşteptați să leneviți 10 zile pe plajă? După o zi de stat la soare vă veți dori să puneți capăt plictiselii, indiferent dacă sunteți sau nu adeptul vacanţelor active. Iată cele mai frumoase distracţii de încercat pe litoral.

Skijetul este la mare moda acum la Mamaia.  Poate depăși lejer 60 de kilometric pe oră așa că o plimbare cu ski-jetul vă va creşte adrenalina la cote maxime!

Pe locul doi la capitolul curaj si adrenalina vin plimbarile cu banana si cu canapeaua gonflabila. Ambele concurează cu rafting-ul la capitolul senzații tari, căci şi aici trebuie să rezistați temerar pe o ambarcaţiune gonflabilă. La noi, rostogolirea cu banana pe Marea Neagră costă 20 de lei.

Urmeaza celebra yolă de lemn in care incap 20 de persoane. E mai lenta, nu te stropeste, admiri peisajul si te duce in larg mult dincolo de geamanduri.

Adultii si turistii de varsta a 3-a o adora, pentru ca nu-i bruscheaza pe valuri si are un parcurs lent si placut. Tinerii, în schimb, nici nu vor s-o vada si o compara cu alte experiente mult mai intense, traite pe mare:

Daca nu aveti bani, dar iubiti marea, exista si variante pentru bugetele de criza. Cea mai ieftina o reprezintă hidrobicicleta. Costa in jur de 50 de lei o ora intreaga.

O clasa mai sus incep sporturile extreme, cum ar fi kitesurfingul. Există însă, și

turisti mai lenesi pentru care sporturile extreme sunt o adevarata necunoscuta si nici nu par prea interesati sa le descopere. Prefera sa leneveasca la soare, pe un baldachin si sa soarba cu nesat dintr-un cocktail rece.

Redactor: Andreea Barbu