Cum isi pot rezerva constantenii locuri de parcare

Constantenii care doresc sa isi inchirieze un loc de parcare sau sa isi reinoiasca cererea pe anul 2016 pot face platile la SPIIT pana la sfarsitul lunii martie. Valoarea taxei este de 500 lei pentru persoanele juridice şi 173 lei pentru persoanele fizice .

Locurile de parcare reprezinta una dintre cele mai mari dureri ale soferilor constanteni. Sunt putine, si nu sunt suficiente. Tocmai de aceea, multi constanteni aleg sa achite o taxa catre Primaria Constanta pentru a le rezerva. Cei care au in vedere acest lucru trebuie sa stie ca data limita pana la care pot efectua platile la ghiseele SPIIT este 31 martie.

Actele necesare pentru reînnoirea autorizaţiei persoane fizice sau juridice sunt: certificatul de înmatriculare al autoturismului, copie dupa cartea de identitate a solicitantului (CI ori BI) sau certificat unic de înregistrare (copie) l copie contract de leasing ,autorizaţia de rezervare din anul 2015, în original. În vederea obţinerii unui loc nou, trebuie să prezentaţi o cerere tip completată şi avizată de asociaţia de proprietari, un plan de amplasare a parcajului în zonă şi a locului solicitat avizat de asociaţia de proprietari, contractul de leasing (unde este cazul), certificatul de înmatriculare al autoturismului (copie) şi cartea de identitate a solicitantului (CI ori BI) (copie).

Reporter: Camer Nita ; Imagine: narcis Verdes